Djtilbud logo

Lej en DJ i Helsingør med 3 tilbud

Hallo? Ja – dig! Skal du leje en DJ i Helsingør? Bare rolig – hos Djtilbud har samarbejde med 26 forskellige DJs i Helsingør, så vi kan finde de mest erfarne DJs i et prisleje, hvor selv studerende kan leje en DJ i Helsingør! 

Trustpilot 5 stars

Fremragende

Fremragende

26 forskellige DJs i Helsingør!

Vores brede netværk af DJs gør, at du kan leje en DJ hos os i helsingør – uanset om det er  fødselsdagsfest, et bryllup eller en firmafest.

Hos os styrer du musikken! Vores DJs er klar til at sende dig tilbage til 80’erne, få dig til at danse til de nyeste pophits eller rocke ud til de gamle klassikere. Du bestemmer – vi spiller.

Når du tager imod vores 3 DJ-tilbud, får du ikke bare en erfaren DJ – du får også:

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i Helsingør hos os?

Vi vil gøre det nemt og enkelt for dig at finde en erfaren DJ i Helsingør. Vi sender dig 3 tilbud, og du kan bare vælge det, du synes bedst om – helt uden at binde dig.

Vi tør godt kalde os din genvej til professionelle DJs, der ikke vælter dit budget. Vi har nemlig et kæmpe netværk af DJs i Helsingør, og vi elsker at matche dem med vores kunder!

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

Tilfredse kunder, som har modtaget 3 tilbud

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ i Hillerød?

Prisen på leje af DJ i København afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Erfarne DJs med erfaring i Hillerød

Når du modtager tilbud fra DJs, kan du selv bestemme, hvilken DJ du vil booke. Alle DJs, vi samarbejder med, er erfarne og leverer garanteret kvalitet, så du kan være sikker på at få en god aften.

Professionelt lys- og lydudstyr tilpasset til dit arrangement

Alle vores DJs i Hillerød kommer med professionelt lys- og lydudstyr, der er tilpasset til dit arrangement. Vi finder den rigtige balance mellem udstyr og fest, så udstyret ikke dominerer, men i stedet skaber en god stemning. Du kan også tilvælge ekstra udstyr som ekstra lys, højtalere, røgmaskine og sæbeboblemaskine, for at gøre din fest endnu bedre.

Uforpligtende og gratis sammenligningsservice

Du kan indhente tilbud på din næste DJ helt uforpligtende. Hvis du ikke ønsker at acceptere et af tilbuddene, er det helt fair! Vores sammenligningsservice er gratis og uforpligtende.

Få styr på prisen

Prisen for en DJ afhænger af mange faktorer, såsom antallet af gæster, tidspunktet på dagen og lokationen – bliv klogere på, hvad der bestemmer prsien på en DJ i Hillerød i vores prisguide til DJ. Vi kan hjælpe dig med at forstå priserne, og ved at indhente tilbud kan du sikre dig den bedste pris.