Djtilbud logo

Lej en DJ i Esbjerg med 3 tilbud

Vi samarbejder med 30+ erfarne DJs i Esbjerg, så vi kan finde erfarne og billige DJs til dit arrangement!

25+ DJs i Esbjerg

Vores netværk af DJs i Vejle er erfarne inden alle typer arrangementer, blandt andet: privatfest, fødselsdag, bryllup og reception Nogle af DJs har sågar sit helt eget mobildiskotek i Esbjerg. 

Du kan give dem specifikke anmodninger eller dele en playliste med dine yndlingssange, så du er sikker på, at musikken afspejler din personlige stil.

Du er garanteret følgende udstyr: 

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i Esbjerg hos os?

Når du indsender dit arrangement via vores kontaktformular, giver vi dig tre forskellige tilbud fra dygtige DJs, der er nøje udvalgt ud fra deres erfaring og musikalske stil. Dette betyder, at du har mulighed for at sammenligne priser og anmeldelser, før du træffer en beslutning, så du kan finde en billig dj.

Vi sikrer, at du får den bedste mulighed for at vælge en DJ, der passer til dine præferencer og behov – og budget, ikke mindst. 

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ i Esbjerg?

Prisen på leje af DJ i Esbjerg afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

En tryg oplevelse med DJtilbud

Når du lejer en DJ gennem os, kan du være tryg ved, at du får en kvalitetsoplevelse. Vores DJs er veludstyret med professionelt lyd- og lysudstyr, og de er vant til at tilpasse musikken til gæsternes ønsker og behov.

Ved at vælge djtilbud.dk får du også mulighed for at få mest muligt ud af dit budget. Vores tre-tilbudsmodel giver dig mulighed for at sammenligne priser og pakkeløsninger fra forskellige DJs i Esbjerg, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og økonomi. Vi sikrer, at du får den bedste værdi for dine penge og en uforglemmelig musikoplevelse.

Få en fest med en erfaren DJ 

Hvis du leder efter en DJ i Esbjerg, er djtilbud.dk din pålidelige partner. Vi tager udfordringerne ud af at finde den rette DJ til din begivenhed og giver dig tre tilbud, der giver dig mulighed for at træffe den bedste beslutning.