Djtilbud logo

Lej en DJ i Gentofte med 3 tilbud

Hvis du leder efter den perfekte DJ til din næste begivenhed i København, behøver du ikke at lede længere! Her hos vores DJ-service tilbyder vi 3 forskellige tilbud fra erfarne og professionelle DJs, der vil skabe den perfekte festatmosfære. 

Lej den rigtige DJ i Gentofte!

Uanset om det gælder bryllup, DJ til studentervogn eller blot en DJ til firmafest, så kan vi hjælpe dig med en DJ i gentofte. 

Vores erfarne DJs kommer altid som minimum meed følgende udstyr: 

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i Gentofte hos os?

Vores service tager alt besværet ud af at finde den perfekte DJ til din begivenhed. Vi har samlet de bedste DJs i Gentofte, og vi giver dig 3 forskellige tilbud, så du kan vælge den DJ, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Med vores gratis og uforpligtende service kan du roligt tage imod vores tilbud, uden at skulle bekymre dig om noget. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte DJ til din fest eller begivenhed i Gentofte.

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ i Gentofte?

Prisen på leje af DJ i Gentofte afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Et stort netværk af DJs i Gentofte

Vi har samarbejde med nogle af de bedste DJs i Gentofte og omegn, som kan sikre dig den perfekte musikoplevelse til din næste fest eller begivenhed. Vores DJs har mange års erfaring inden for branchen og ved, hvordan man får folk på dansegulvet.

Vi forstår, hvor vigtigt det er at have den rette musik og DJ til din begivenhed, og det er derfor, vi tilbyder dig tre forskellige tilbud, så du kan vælge den DJ, der passer bedst til dine behov og budget. Vores tilbud er også 100% uforpligtende, så du kan roligt overveje dine muligheder, inden du træffer en beslutning.

Så hvis du leder efter en DJ i Gentofte, så tøv ikke med at kontakte os. Vi garanterer, at du vil modtage tre konkurrencedygtige tilbud fra nogle af de bedste DJs i området, og vi er sikre på, at du vil finde den perfekte DJ til din næste begivenhed.