Djtilbud logo

Lej en DJ i Jylland med 3 tilbud

Er du på udkig efter en DJ til dit arrangement i Jylland, men ved ikke helt, hvor du skal starte? Vi samarbejder med over 300+ DJs i hele Jylland, så vi kan give dig 3 tilbud på DJs i Jylland. 

Lej den rigtige DJ i Jylland!

Vores netværk inkluderer mange dygtige DJs i Jylland. De har alle erfaring med at spille til arrangementer af forskellig karakter, herunder studenterkørsel, privatfest, bryllup og fødselsdagsfest

Derfor kan vi garantere, at vi kan finde en DJ til dig, uanset hvor i Jylland dit arrangement skal afholdes med følgende: 

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i Jylland hos os?

Vi tager alt bøvlet ud af at finde erfarne DJs til dit arrangement i Jylland. I stedet sørger vi for at vælge 3 kompetente DJs, så du har 3 tilbud at vælge i mellem. Det gør, at du kan vælge en DJ, der passer til dit behov og dit budget. 

Vores service er også gratis og uforpligtende, så du kan roligt tage imod vores tilbud uden at skulle bekymre dig om noget.

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ i Jylland?

Prisen på leje af DJ i København afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Få tilbud på en DJ i Jylland

Når du har besluttet dig for at leje en DJ fra vores netværk, vil vi indhente tilbud fra flere DJs, der passer til dit arrangement. Du kan derefter sammenligne priser og tilbud og vælge den DJ, der passer bedst til dine ønsker og budget.

Vores sammenligningsservice er gratis og uforpligtende, så du kan kontakte os og få tilbud på en DJ uden nogen forpligtelse. Vores DJs er alle erfarne og professionelle og vil sikre, at din fest bliver en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Det rigtige lys- og lydudstyr til dit arrangement

Vores DJs kommer med professionelt lys- og lydudstyr, som vil sikre, at din fest bliver en succes. Vi har forskellige pakker med lys- og lydudstyr tilpasset til forskellige størrelser af arrangementer og lokationer.

Hvis du skal afholde dit arrangement i en større sal eller på en stor udendørs plads, kan du vælge en pakke med ekstra højtalere og belysning for at sikre, at alle dine gæster kan høre musikken og har en fantastisk oplevelse.

Hvis du derimod afholder en mindre begivenhed, kan du vælge en mindre pakke, der passer til det mindre rum. Uanset hvad, vil vores DJs sørge for, at lyden er af høj kvalitet, og at belysningen skaber den perfekte feststemning.

Kontakt os i dag for at få tilbud på en DJ til dit arrangement i Jylland.