Lej en DJ i København med 3 tilbud

Hvis du leder efter den perfekte DJ til din næste begivenhed i København, behøver du ikke at lede længere! Her hos vores DJ-service tilbyder vi 3 forskellige tilbud fra erfarne og professionelle DJs, der vil skabe den perfekte festatmosfære. 

Lej den rigtige DJ i København!

Vi tilbyder DJ-tjenester til enhver form for begivenhed i København, uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup eller en firmafest.

Vores erfarne DJs kan tilpasse deres sæt til dine ønsker og behov og kan spille en bred vifte af musikgenrer, som pop, rock, EDM, hip-hop med følgende udstyr

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i København hos os?

Vi tager alt besværet ud af at finde den perfekte DJ til din begivenhed i København. Vi sørger for at finde de bedste DJs i byen og giver dig 3 forskellige tilbud, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Vores service er ogsĂĄ gratis og uforpligtende, sĂĄ du kan roligt tage imod vores tilbud uden at skulle bekymre dig om noget.

SĂĄdan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt pĂĄ dit arrangement. Derefter fĂĄr du de tre bedste tilbud pĂĄ tilsendt pĂĄ mail.

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud pĂĄ professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

FĂĄ 3 tilbud pĂĄ jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge vores DJ-service?

At leje en DJ kan være en udfordring, især hvis du ikke kender nogen, der kan anbefale en god DJ. Her kommer vores DJ-service ind i billedet. Vi gør det nemt for dig at finde den perfekte DJ til din begivenhed. Vi giver dig 3 forskellige tilbud fra nogle af de bedste DJs i København, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og dit budget.

Vores service er også gratis og uforpligtende. Det betyder, at du kan modtage vores tilbud uden at skulle forpligte dig til noget. Du kan roligt tage imod vores tilbud, da vi har udvalgt de bedste DJs i København. 

Herudover har nogle af vores DJs erfaring med at spille på de bedste natklubber i København, så du kan være sikker på, at de har erfaring til at spille til dit arrangement. 


Lej en DJ andre steder på Sjælland