Djtilbud logo

Lej en DJ i Roskilde med 3 tilbud

Vi har samarbejde med 20 forskellige DJs i Roskilde, så vi kan finde de bedste og billigste DJs til dit næste arrangement i Roskilde! 

Lej den rigtige DJ i Roskilde!

Vi samarbejder med et erfarent netværk af DJs, som kan spille til ethvert arrangement, eksempelvis: privatfest, fødselsdag eller bryllup.

Om du er til pop, rock, 90’er musik eller noget helt fjerde, kan alle vores DJ i Roskilde naturligvis spille lige præcis den musik, du ønsker med følgende udstyr:  

fest-foran-dj

Hvorfor leje en DJ i Roskilde hos os?

Vores service sikrer, at du får billige og kvalificerede DJs, fordi vi har et stort netværk i af DJs i Hillerød at vælge i mellem. Derfor er vi i stand til at vælge de mest erfarne og prisvenlige, så du sparer penge og samtidig får en god fest. 

Alle vores tilbud er i øvrigt uforpligtende og gratis. Ønsker du ikke at leje en DJ, selvom du har modtaget tilbud? Det er helt ok! 

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ i Roskilde?

Prisen på leje af DJ i Roskilde afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Erfarne DJs fra Roskilde med situationsfornemmelse 

Alle de DJs, vi samarbejder med, er erfarne og professionelle. Derfor kan vi garantere, at du får en DJ, som kan sit håndværk og som ved, hvordan man skaber den rette stemning.

Når du modtager tilbud fra DJs, kan du selv vælge, hvilken DJ du vil booke. Det giver dig mulighed for at vælge en DJ, som passer perfekt til netop dit arrangement.

Musik efter dine ønsker

Når du lejer en DJ hos os, kan du være sikker på, at musikken bliver skræddersyet til netop dit arrangement. Der er sjældent noget værre end en DJ, der kører solo – dette sker naturligvis ikke med vores DJs.

Vi beder dig om at beskrive dit arrangement i vores kontaktformular, så vi kan vælge de DJs, der er mest kvalificerede til opgaven.

DJ’en spiller de sange, som du og dine gæster ønsker at høre, og du kan selv vælge musikken eller give DJ’en en playliste eller nogle kunstnere til inspiration.

Professionelt lys- og lydudstyr

Vi sørger altid for, at DJ’en har det rette lys- og lydudstyr med til arrangementet. Udstyret er professionelt og skaber den rette stemning på dansegulvet.

DJ’en tilpasser udstyret til dit arrangement, så det ikke dominerer festen, men i stedet bidrager til den rette feststemning. Hvis du ønsker ekstra udstyr såsom ekstra højtalere, lys, røgmaskine eller sæbeboblemaskine, kan du tilvælge det, så din fest bliver en kæmpe succes.