Djtilbud logo

Vores redaktionelle process hos DJTILBUD

Læs mere om hvordan vi skriver og udgiver indhold på tværs af hele vores hjemmeside

Vores indhold

Alt vores indhold på hjemmesiden er skrevet af Laust Skrudland, som er medstider og -ejer af DJTILBUD.  

Uafhængighed og upartiskhed

Vi forsøger at være objektive, når vi giver tips tips til gommens tale, eller når vi anbefaler et bestemt DJ program. Det gør vi for at sikre, at vi ikke vildleder brugere, når de læser vores indhold.

Måden hvorpå vi sikrer, at vores indhold har en objektiv vinkel er, at først skriver hovedforfatter og medejer af Djtilbud, Laust Skrudland, indholdet, hvorefter medejer af Djtilbud, Arthur Cohrt, gennemlæser indholdet og sikrer en objektiv diskurs. 

På den måde tilstræber vi, at vi ikke misinformerer vores læsere og brugere, hvilket sikrer en god brugeroplevelse. 

Originalt arbejde 

Ligesom vi ikke bruger Chat GPT i vores indhold, kopierer vi heller ikke noget arbejde fra andre hjemmesider. 

Vi gør en dyd ud af at skrive originalt og eget indhold, som har til formål at uddanne vores læsere inden for de pågældende emner.

Det har vi mulighed for, fordi vores hovedforfatter, Laust, har en ekstensiv erfaring inden for musikbranchen. Herudover er han medejer af virksomheden Lejsb.dk, som har planlagt mange events, blandt andet bryllupper, så han har en finger på pulsen ift. hvad kommende bryllupspar efterspørger af indhold. 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål angående vores indhold eller vores redaktionelle process, kan du altid kontakte os på: hej@djtilbud.dk.