Djtilbud logo

Få 3 tilbud på DJ til din fødselsdag

Skal du holde fødselsdagsfest, og ønsker du en DJ til at gøre din dag uforglemmelig? Få 3 tilbud på DJs til din fødselsdagsfest, og vælg frit mellem de tilbud, du modtager.

Danmarks største netværk af DJs

Om du skal holde en 20-, 50- eller 70 års fødselsdag, kan vi indhente tilbud på DJs til lige præcis dit arrangement.

“Hvordan kan I det?”, tænker du måske. Det kan vi, fordi vi har et netværk af DJs i hele Danmark. 

Alle de erfarne DJs medbringer som minimum følgende udstyr: 

Når du indhenter tilbud via vores kontaktformular, beder vi dig om informationer om dit arrangement. På baggrund af informationerne finder vi de 3 DJs, der passer bedst til dit arrangement.

Det giver relevante tilbud på DJs, og dermed glade kunder – og så er vi glade! 

Dj til fødselsdag

Uforpligtende tilbud på DJs

Du modtager altid flere tilbud på din fødselsdag. Du kan frit vælge, om du ønsker at acceptere nogel af tilbudenne, eller om du ønsker at finde en DJ et andet sted.

Det kan du, fordi vores sammenligningsservice er
gratis og uforpligtende

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ til fødselsdag?

Prisen på en DJ afhænger af forskellige ting. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelde på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Tillykke! Hvor mange år fylder du?

Det betyder noget, hvor mange år du – eller din kære – fylder. Der er en forskel på at spille til en 18-års og en 60-års. Energien, alkoholtolerancen og musikken varierer fra fest til fest. Visse sange er oplagte til fødselsdage for det unge segment kontra fødselsdage for det ældre segment. 

18-års fødselsdag

Kesi, Tessa og Harry Styles blæser ud af højtalerne mens de unge danser som ubemandede brandslanger. Hip hurra det’ min fødseldag bliver sat på, og fødselaren skal – traditionen tro – drikke 18 shots, svarende til hendes alder. 


Der er flere traditioner og normer, der skal tages højde for, når der spilles til en 18-års. Alkoholtolerancen i alle tilfælde heller ikke ligeså høj, som fødselaren ellers gerne vil overbevise pigerne om, den er. Så kommer aftens sidste måltid op igen i lårtykke stråler.

Heldigvis er der som regel en forælder eller to til stede som kan moderere aftens strabadser. Det er imidlertid altid en god ide at have en en DJ, som er vant til at spille til ungdomsfester, som skal være i stand til at se, hvis nogle på dansegulvet får det en smule dårligt.

60-års fødselsdag

Det er jo straks anderledes, når fødselaren fyldes treds – eller er det? Der drikkes måske (læs: heldigvis) ikke antal shots svarende til år længere. Musikken er typisk også en smule anderledes. Den knaldrøde gummibåd fejler aldrig.

Til trods for at fødselaren nu er tættere på pensionsalderen, kan det nogle gange stadig være en udfordring at erkende at alkoholtolerancen ikke er, hvad den har været. 

Udfordringen til 60-års fødselsdage er, at publikum typisk kommer fra forskellige generationer. Det kan være en udfordring, når musikken skal vælges. Du som fødselsar er sikkert overbevist om, at din musiksmag er overlegen.

Dog er det ikke sikkert, at din playlist spækfyldt med Abba og Whitney Houston overtaler festens 20-årige deltagere til at feste med på dansegulvet.

Vi benægter ikke, at dine velbevarede smørhofter kan holde gang i dansegulvet. Men det er nu engang en sjovere fest, hvis alle kommer på dansegulvet. Det er der, hvor en erfaren DJ, kommer ind i billedet. DJ’s har et falkeøje for stemninger og går altid efter at ramme alle i publikum.

Dermed kan de som en anden tryllekunstner altid hive musikkens svar på en kanin op af hatten, så alle bliver begejstrede og kridter danseskoene.

Du bestemmer musikken​

Det er din fødselsdag, så du bestemmer selvfølgelig musikken. 

Elsker du 80’er hits? Cool – så spiller DJ’en det!

Er du til popmusik og diverse slags remix? Cool – så spiller DJ’en det!

Er du usikker på, hvilken musik, du ønsker på din fødselsdag? Intet problem – så sammenstykker DJ’en en playliste ud fra, hvad dit selskab typisk synes om. 

Få 3 Tilbud på en DJ