Djtilbud logo

Lej den rette DJ i Vejle med 3 tilbud

Med 12 erfarne DJs i Vejle kan vi altid finde en DJ til det arrangement, du afholder.

DJ'en tager hensyn til din musiksmag
DJs med lys, højtalere og røgmaskine
Vi har fundet DJs til 300+ arrangementer
Betal først 2 uger inden dit arrangement
DJ'en tager hensyn til din musiksmag
Du får udelukkende tilbud fra erfarne DJs
Vi har hjulpet 400+ danskere med at finde en DJ

Gennemsnitlig timepris for vores DJs i Vejle

900 kr./timen*
*baseret på 36 fester

Mød nogle af vores DJs

Phillip

(16)
5/5

Brian

(16)
5/5

Undgå at kontakte forskellige DJs i Vejle

Når du uforpligtende og gratis får 3 tilbud, slipper du for selv at kontakte flere forskellige DJs. Vi sender dig 3 tilbud med de mest erfarne DJs til dig på din mail senest 48 timer efter du har udfyldt vores kontaktformular.

Det sikrer, at du sparer penge ved at vælge en billig DJ gennem os, og du slipper samtidigt for at bruge tid på at finde en DJ til dit arrangement i Vejle.

Mød Arthur der fortæller om hvordan det fungerer 👇

Sådan får du 3 tilbud på erfarne DJs

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

Få 3 tilbud på erfarne DJs

Tilbudene er uforpligtende, og du modtager dem på mail inden for 2 døgn. 

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Ofte stillede spørgsmål om leje af DJ i Vejle

Hvad koster det at leje en DJ i Vejle?

Prisen på leje af DJ i Vejle afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ, så du kan sikre, at du finder en billig dj.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Skal du holde en fest eller event i Vejle-området, og leder du efter den perfekte DJ? Så er du landet det rigtige sted! Hos os kan du få tilbud fra tre forskellige, kvalificerede DJs, der alle har erfaring med at underholde til forskellige begivenheder.

Professionel DJ i Vejle

Vi ved, hvor vigtigt det er at have den rette musik og stemning til dit event, og derfor er det afgørende at vælge en professionel DJ, der kan skabe den rette atmosfære for dine gæster.

Vores DJs har stor erfaring og kendskab til forskellige musikgenrer og stilarter, og er dygtige til at læse publikum og tilpasse musikken til deres præferencer, uanset om du ønsker en billig DJ eller en mere eksklusiv DJ.

Spar tid med vores tilbudsservice

At finde den rette DJ kan være tidskrævende og kræve meget research. Derfor tilbyder vi dig en unik mulighed for at spare tid og kræfter ved at få tilbud fra tre kvalificerede DJs.

Vi tager os af alt det hårde arbejde for dig, så du kan fokusere på at planlægge andre vigtige aspekter af dit event.

Så tøv ikke! Gør dit næste arrangement til en succes ved at leje en af vores professionelle DJs. Udfyld blot vores formular og få tre tilbud på topkvalitet DJs i Vejle-området. Vores DJs er klar til at skabe den perfekte musik og atmosfære til dit event!