Djtilbud logo

Lej den rette DJ i Roskilde med 3 tilbud

Vi samarbejder med 11 erfarne DJs i Roskilde, så vi altid kan finde DJs til det arrangement, du skal afholde.

DJ'en tager hensyn til din musiksmag
DJs med lys, højtalere og røgmaskine
Vi har fundet DJs til 300+ arrangementer
Betal først 2 uger inden dit arrangement
DJ'en tager hensyn til din musiksmag
Du får udelukkende tilbud fra erfarne DJs
Vi har hjulpet 400+ danskere med at finde en DJ

Gennemsnitlig timepris for vores DJs i Roskilde

970 kr./timen*
*baseret på 33 fester

Mød nogle af vores DJs

Undgå at kontakte forskellige DJs i Roskilde

Når du bruger vores uforpligtende og gratis service, slipper du for at kontakte flere forskellige DJs. Vi sender dig 3 tilbud med de mest erfarne DJs til dig på din mail senest 48 timer efter du har udfyldt vores kontaktformular.

Det sikrer, at du sparer penge ved at vælge en billig DJ gennem os, samtidig med, at du undgår at bruge meget tid på at finde en DJ til dit arrangement i Roskilde.

Mød Arthur der fortæller om hvordan det fungerer 👇

Sådan får du 3 tilbud på erfarne DJs

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

Få 3 tilbud på erfarne DJs

Tilbudene er uforpligtende, og du modtager dem på mail inden for 2 døgn. 

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Ofte stillede spørgsmål om leje af DJ i Roskilde

Hvad koster det at leje en DJ i Roskilde?

Prisen på leje af DJ i Roskilde afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ, så du kan sikre, at du finder en billig dj.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Erfarne DJs fra Roskilde med situationsfornemmelse 

Alle de DJs, vi samarbejder med, er erfarne og professionelle. Derfor kan vi garantere, at du får en DJ, som kan sit håndværk og som ved, hvordan man skaber den rette stemning.

Når du modtager tilbud fra DJs, kan du selv vælge, hvilken DJ du vil booke. Det giver dig mulighed for at vælge en DJ, som passer perfekt til netop dit arrangement.

Musik efter dine ønsker

Når du lejer en DJ hos os, kan du være sikker på, at musikken bliver skræddersyet til netop dit arrangement. Der er sjældent noget værre end en DJ, der kører solo – dette sker naturligvis ikke med vores DJs.

Vi beder dig om at beskrive dit arrangement i vores kontaktformular, så vi kan vælge de DJs, der er mest kvalificerede til opgaven.

DJ’en spiller de sange, som du og dine gæster ønsker at høre, og du kan selv vælge musikken eller give DJ’en en playliste eller nogle kunstnere til inspiration.

Professionelt lys- og lydudstyr

Vi sørger altid for, at DJ’en har det rette lys- og lydudstyr med til arrangementet. Udstyret er professionelt og skaber den rette stemning på dansegulvet.

DJ’en tilpasser udstyret til dit arrangement, så det ikke dominerer festen, men i stedet bidrager til den rette feststemning. Hvis du ønsker ekstra udstyr såsom ekstra højtalere, lys, røgmaskine eller sæbeboblemaskine, kan du tilvælge det, så din fest bliver en kæmpe succes.