Djtilbud logo

Få 3 tilbud på mobildiskotek

Er du på udkig til et mobildiskotek til din næste fest eller begivenhed? Få 3 tilbud på en DJ med et mobildiskotek, så du kan sammenligne priser på tværs af de tilbud, du modtager. Vores sammenligningsservice er gratis og uforpligtende.

Dansegaranti med lys og lys

Det vigtigste med et mobildiskotek er, at dine gæster kommer ud på dansegulvet. Når du indhenter tilbud på leje af mobildiskotek, er følgende som minimum inkluderet i prisen: 

Når du indsender informationer på vores kontaktformular, finder vi de mest passende DJs til dit arrangement. Uanset om I skal være 50, 200 eller 500 mennesker til festen, har de DJ’s, vi samarbejder med, forskellige udstyrspakker.

Det betyder, at du kan få leveret et mobildiskotek til din begivenhed – uanset størrelse.

Lej Mobildiskotek

Hold en fest med et mobildiskotek

Mobildiskoteker varierer i størrelse, men der er én fællesnævner blandt dem: det kan skabe en fest ud over det sædvanlige. Vi snakker et brag af en fest + moms.

Kombinationen af røgmaskine, et livligt lysshow og højtalere med tung bass giver selv Preben fra bogholderafdelingen lyst til at danse. Kombinér mobildiskoteket med et spark alkohol, og så er bunden lagt for en danselysten og munter aften. 

Udover at DJ udstyret er i top, er der en erfaren DJ, som styrer musikken. Det betyder, at du trygt kan overlade ansvaret for musikken til den professionelle DJ. Du slipper for at sætte sange i kø, og kan i stedet nyde aftenen, når du lejer et mobildiskotek.

Sådan fungerer det

01

Send info på arrangement

Du sender helt standardoplysninger på dit arrangement som: dato, varighed for DJ, antal gæster og lokation. 

02

Vi finder DJs

Ud fra dine informationer finder vi 3 DJs, som kan spille til dit arrangement. Du bliver konaktet på mail. 

03

Du modtager 3 tilbud

Du modtager 3 uforpligtende tilbud, og kan frit vælge, om du ønsker at gå videre med en af de 3 DJs. 

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på en DJ og et mobildiskotek?

Forskellen på en DJ og et mobildiskotek er, at mobildiskotek er en samlet pakke med lys, lyd, DJ-pult og en erfaren DJ. En DJ i sig selv er blot en person, der har erfaring med at spille musik fra sin DJ pult - uden nødvendigvis at medbringe hverken lysudstyr eller lydudstyr.

Hvad koster det at leje et mobildiskotek?

Prisen på en DJ afhænger af forskellige ting. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Opsætning og nedpakning af mobildiskotek

Selve opsætningen af mobildiskoteket planlægger du med den DJ, du accepterer tilbud på. Generelt gælder det, at DJ’en kommer 30-60 min før festen starter, og sætter mobildiskoteket op. 

Når festen er slut, tager DJ’en typisk udstyret ned med det samme. Det sikrer, at du ikke skal kommunikere med DJ’en dagen efter angående hvornår DJ’en kan komme og pakke udstyret sammen dagen efter festen.

Jo mere udstyr, der skal sættes op, des tidligere kommer DJ’en. Under alle omstændigheder skal du ikke betale for opsætning – det er en del af prisen. På den måde er du sikret, at du ikke løber ind i uforudsete gebyrer eller ekstra tillæg.

Kom selv med dine musikønsker

Opskriften på en god fest starter med musikken. Derfor er det uhyre vigtigt, at der bliver spillet musik, som passer til jeres selskab. 

De DJs, vi samarbejder med, har en solid erfaring med at spille til forskellige selskaber. Det betyder, at de kan afkode stemningen i rummet, og derudfra vælge sange, der passer til dansegulvet.

Du er selv ansvarlig for, at sende eventuelle sangønsker, playlister eller genre til DJ’en inden din fest. Vi vil altid anbefale, at du som minimum sender nogle kunstnere eller genre, så DJ’en har de bedste forudsætninger for at spille musik til dit arrangement med mobildiskotet. 

Vi har ligeledes erfaring med, at dine gæster og dig løbende kan foreslå musiknumre til DJ’en. Det er oftest, når man er på den 12. breezer, at man kommer i tanke om “det der gode nummer”, som man bare høre med det samme. 

Derfor er de DJs, vi samarbejder med, meget åbne for musikforslag i løbet af aftenen. Muligheden for at ønske sange sikrer tilfredse gæster, og vi er vilde med tilfredse mennesker!

Lej et mobildiskotek i hele Danmark

Uanset om du skal holde fest i København, Århus, Aalborg eller en fjerde by, kan vi hjælpe med at indhente tre tilbud på mobildiskotek.

Vi har et samarbejde med mere end 300+ DJs i hele Danmark. Det betyder, at selvom du skal afholde fest i et gudsforladt forsamlingshus midt i ingenting, kan vi stadig være behjælpelige med at indhente tilbud på mobildiskotek. 

Har vi ikke nogen DJs i den by, hvor du skal afholde festen, har alle vores DJs naturligvis b-kørekort. At få tre tilbud på mobildiskotek er den mindste udfordring, du kommer til at opleve, når du planlægger din fest.

Få 3 Tilbud på en DJ