Djtilbud logo

Lej en billig DJ til fest

Hvis du vil undgå at knække sparegrisen, når du skal leje en DJ, er DJtilbud din bedste ven. Vi indsamler 3 tilbud på DJs, så du har mulighed for at vælge den billigste af alle tilbudenne.

Indhold

Lad os finde en god DJ!

I modsætningen til DJ bureauer giver vi nemlig flere tilbud på DJs til den fest, du skal afholde. Det betyder, at du har flere DJs at vælge i mellem, når du lejer en DJ

Dermed har du også flere priser at vælge i mellem, hvilket giver dig mere frihed til at vælge den DJ, der passer dit arrangement.

Alle de DJs, vi samarbejder med, er ligeledes indforstået med tilbudsafgivningen. De samarbejder med os velvidende, at vi har mange forskellige DJs i vores netværk til at afgive tilbud.

Derfor forsøger alle DJs at konkurrere på deres DJ pris, så de kan få flest mulige kunder. 

En billig DJ er sjældent en god DJ 

Som så meget andet, hænger pris og kvalitet sammen. Får du et tilbud på en DJ på 2.000DKK for en hel aften, er der naturligvis en sandsynlighed for, at vedkommende er en hamrende dygtig DJ.

Der er desværre også en overvejende sandsynlighed for, at den billige DJ også er relativt uerfaren, hvilket har meget at sige for dit arrangement.

Et arrangement med musik, der ikke fungerer, kan ødelægge hele aftenen.


En uerfaren DJ kan ofte resultere i:

  • Miskommunikation af den musikgenre, du ønsker
  • Lille/ingen situationsfornemmelse med selskabet
  • Udstyr af ringe kvalitet
     

Der er naturligvis billige DJs, som kan spille op til store fester, og som er pivhamrende profesionelle.

Men for langt de fleste gælder det, at jo mere du betaler, des mere kvalitet får du. 

Går du udenom DJtilbud eller de store DJ bureauer, og forsøger selv at finde en DJ, er der derfor en sandsynlighed for, at du ender i kløerne på en billig og uerfaren DJ.

Hos DJtilbud har vi nøje valgt vores samarbejdspartnere med DJs, så alle DJs har erfaring med at spille fra tidligere arrangementer. Få 3 tilbud i dag

Hvilket arrangement skal du bruge en DJ til? 

Skal du endelig vælge en privat DJs til under 3.000DKK, vil det give bedre mening til nogle arrangementer end andre.

Disclaimer: vi vil sjældent anbefale, at du vælger en DJ til under 3.000DKK hvis vedkommende skal spille i flere timer.

Det afhænger i sidste ende af, om DJ’en blot skal spille partyhits i flere timer, eller om der skal være specielle indslag, pauser, baggrundsmusik og lignende.

Det gælder for mange billige DJs, at de ikke har købt specielt mange sange. Derfor er du begrænset til de sange, som den billige DJ har købt, hvis du vælger at hyre en sådan. 

Arrangementer hvor det kan give mening at leje en billig DJ (under 3.000DKK): 

Arrangementer hvor du ikke bør leje en billig DJ (under 3.000DKK) 

Årsagen til, at du ikke skal leje en billig DJ til ovenstående arrangementer er, at disse arrangementer kræver meget erfaring, hvilket de helt billige DJs sjældent har. 

Et bryllup holder man (for de flestes vedkommende) kun én gang i livet, og der vil det være synd at spare på udgiften til en DJ. Det samme gør sig gældende for firmafester og julefrokoster med firmaet, da medarbejderne potentielt vil føle, at der bliver sparet, hvis det er en uerfaren DJ, der spiller. 

… så du kan vælge en DJ, der sikrer god stemning, gæster på dansegulvet og en uforglemmelig aften.

Få 3 Tilbud på en DJ

Laust er medejer af DJTILBUD, og har været med til at planlægge mange events og fester i sit virke som DJ. Han har kontinuerligt haft kommunikation med bryllupspar, fødselarer og andre festarrangører.