Djtilbud logo

Få 3 tilbud på DJ til jeres firmafest

Er I ved at planlægge jeres næste firmafest, og har I brug for erfaren DJ til at sætte gang i festen og fylde gansegulvet? Få 3 tilbud hos Djtilbud.dk på jeres DJ, så I frit kan vælge mellem 3 professionelle DJs til jeres firmafest. 

DJs med erfaring fra firmafester

De DJs, vi samarbejder med, har mange års erfaring med at spille til firmafester. De vil som minimum medbringe følgende udstyr til firmafesterne: 

Det er underordnet for os, om I er en tømrervirksomhed, et konsulenthus eller en lægeklinik. Eftersom vi samarbejder mere end 300 DJs landet over, kan vi altid finde flere erfarne DJs, der kan spille god musik til jeres firmafest.

Dj til firmafest

God stemning med kollegaerne

Hvad bedre end at nyde en god aften med jeres kollegaer? En firmafest er for mange kollegaer noget, de ser frem til – og noget, som man snakker om mange måneder efter. Derfor er det vigtigt med et godt fundament: en professionel DJ. 

Hos DJtilbud får I 3 tilbud på erfarne DJs, så I frit kan vælge mellem forskellige DJs, når I skal leje en DJ til jeres firmafest. Det sikrer, at I har god musik til jeres firmafest. 

Det er naturligvis også vigtigt med god lys og lys. Derfor medbringer vores samarbejdspartnere altid udstyr afhængig af, hvor mange personer I er til firmafesten.

Skal I holde firmafest i et lille lokale? Intet problem – så får I tilbud på DJs, der undlader at tage det helt store udstyr med, og dermed bliver jeres samlede pris for firmafesten mindre. 

Skal I holde en stor firmafest i en stor hal? Intet problem – så får I tilbud på DJs, som kan spille en stor sal op med store bundhøjtalere og store tophøjtalere.

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ til firmafest?

Prisen på en DJ afhænger af forskellige ting. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelde på prisen, i vores prisguide til DJ

 

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

En firmafest der ikke går i glemmebogen

Vi bruger meget tid på vores arbejdsplads. Lang tid hvor vi har vores stive puds på og agerer professionelle. Et smil er nu engang den korteste vej mellem to mennesker – måske endda to afdelinger. Smilene og grinene er du garanteret at få ude på dansegulvet. 

Firmafesten kan være den kærkomne mulighed for at samle for at samle hinanden – blot med formålet at have det sjovt!

Musikken er ofte fundamentet for at have det sjovt – om man så er på dansegulvet eller hamrer gin og tonics i barren. Musikken er en stemningsskaber. Ligeså god musikken kan være, ligeså stemningsødelæggende kan den også være.

Få i stedet 3 tilbud på DJ, så du undgår, at Preben fra IT får fingrene i musikken og smider Rage Agains The Machine på.

Situationsfornemmelse i verdensklasse

Tro det eller ej, så er gode DJs nogle følsomme væsener. Ikke på den der “jeg græder lige herovre efter to glas vin”-måde. Nej, de føler en stemning.

Musikken kan være en kæmpe stemningssætter og – dræber. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige DJ til jer. Det gøres nemmest ved at være god til at beskrive sit arrangement, så du finder en, der passer til jeres firmafest. Det kan du gøre ved at få 3 tilbud på en DJ!

Hvad skal en DJ koste jer?

Til at starte med vil vi gøre det klart, at I intet betaler for at bruge vores service. Vi skaber jer blot et overblik og alle tilbud fra os er uforpligtende.

En ting er sikkert: I behøver ikke at knække sparegrisen for god musik til jeres bryllup. Det er faktisk derfor, det altid er en god ide at få et par tilbud på jeres fest; så I har et overblik over prislejet samt, hvad man får, hvis man betaler det mere. 

Der mange faktorer, der afgør svaret på spørgsmålet: hvad skal en DJ koste? Særligt antal gæster, dato og spillelængden er afgørende. Priser kommer i alle størrelser. De billigste DJs koster typisk i omegnen af 4.500DKK og kan fås op til 20.000DKK.

Lej en DJ til Firmafest på Sjælland, Fyn eller i Jylland

Uanset hvor i Danmark I ønsker at holde firmafest, kan vi indhente tilbud til jer på 3 erfarne DJs. Vi sørger for, at I altid får tilbud på jeres DJs til jeres firmafest – så skal I blot vælge en af de tilbud, I modtager. Så er I sikret en DJ! 

Vi finder altid DJs til jer – uanset dato. Skal I leje en DJ til julefrokost i november, december eller januar, kan vi naturligvis også hjælpe med dette.

Få 3 Tilbud på en DJ