Djtilbud logo

Få 3 tilbud på DJ'en til privatfesten

Skal du leje en DJ til privatfest i et større eller mindre lokale? Få 3 tilbud på en DJ til din fest, og vælg frit mellem tilbudenne. Vores sammenligningsservice er gratis og piv uforpligtende.

Vælg mellem 3 erfarne DJs

Når du modtager 3 tilbud på DJs, vil alle DJs have et professionelt lyd- og lyssetup. Med andre ord er der 100% dansegaranti, hvis du accepterer ét af de tilbud, du modtager. 

Du kan se frem til minimum følgende udstyr, når du vælger ét af tilbudene hos os: 

Størrelsen og mængden af lys- og lydudstyr afhænger naturligvis af, hvor stort et arrangement, du skal afholde.

Skal du holde en privatfest i et mindre lokale, medbringer DJ’en det udstyr, der er mest passende udstyr – så får du mest værdi for pengene. 

DJ’en sørger for god stemning

Det er uhyre vigtigt med en god og erfaren DJ til privatfesten, da disse fester som regel handler om at hygge sig og danse med venner og familie.

I modsætning til at leje en DJ til Bryllup, er der sjældent mange indslag eller underholdning til privatfester. Derfor udgør en erfaren DJ’en et solidt fundament for, at privatfesten bliver festlig og farverig.

En DJ er ikke bare en tekniker, der spiller musik. En DJ har mange års erfaring med at levere underholdning til at danse og have det sjovt.

Herudover kan du krydre festen med at ønske de sange, som dit selskab kan synge med på. Med kendte sange, dine gæster kan synge med på, er der som regel lagt i kakkelovnen til en god aften.

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ikke for at selvfede, men ...

Vi har virkelig (virkelig!) glade kunder

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ til privatfest?

Prisen på en DJ afhænger af forskellige ting. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Kom med dine musikønsker inden festen

Musiksmag er naturligvis en subjektiv ting. Derfor opfordrer vi altid dig til, at sende dine musikønsker til DJ’en, hvis du accepterer ét af de 3 tilbud. Ud fra dine musikønsker, kan DJ’en spore sig ind på hvilken musiksmag, du har.

De DJs, vi samarbejder med, er alle erfarne DJs – derfor har de nemt ved at afkode, hvilket musik, du ønsker at få spillet til din privatfest ud fra en playliste eller et par sange. 

På den anden side kan du også give DJ’e en liste over numre, artister eller genre, som du absolut ikke skal be’ om bliver spillet. Den gode gamle udelukkelsesmetode har været effektiv af en grund, og det er den stadig, når det gælder valg (læs: fravalg) af musikønsker.

DJs til privatfest på Sjælland, Fyn og i Jylland

Er du i tvivl om, hvor i landet du kan få tilbud på 3 DJs? Bare rolig! Vi samarbejder med DJs i hele Danmark, så der er ikke én by, vi ikke kan give dig tilbud på DJs i. Såfremt én af vores mange DJs ikke bor i din by, har alle vores DJs b-kørekort, så de kan sagtens køre til dit arrangement.

Det betyder, at uanset hvor I Danmark, du ønsker at holde en privatfest, så kan du leje en DJ gennem vores sammenligningsservice.

Få 3 Tilbud på en DJ