Djtilbud logo

Lej den rette DJ i Næstved med 3 tilbud

Med 17 DJs i Næstved kan vi altid give dig tilbud på DJs til det arrangement, du skal afholde.

DJ'en tager hensyn til din musiksmag
DJs med lys, højtalere og røgmaskine
Vi har fundet DJs til 300+ arrangementer
Betal først 2 uger inden dit arrangement
DJ'en tager hensyn til din musiksmag
Du får udelukkende tilbud fra erfarne DJs
Vi har hjulpet 400+ danskere med at finde en DJ

Gennemsnitlig timepris for vores DJs i Næstved

990 kr./timen*
*baseret på 39 fester

Mød nogle af vores DJs

Undgå at kontakte forskellige DJs i Næstved

Når du bruger vores uforpligtende og gratis service, slipper du for at kontakte flere forskellige DJs. Vi sender dig 3 tilbud med de mest erfarne DJs til dig på din mail senest 48 timer efter du har udfyldt vores kontaktformular.

Det sikrer, at du sparer penge ved at vælge en billig DJ gennem os, samtidig med, at du undgår at bruge tid på at finde en DJ til dit arrangement i Næstved.

Mød Arthur der fortæller om hvordan det fungerer 👇

Sådan får du 3 tilbud på erfarne DJs

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

Få 3 tilbud på erfarne DJs

Tilbudene er uforpligtende, og du modtager dem på mail inden for 2 døgn. 

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Ofte stillede spørgsmål om leje af DJ i Næstved

Hvad koster det at leje en DJ i Næstved?

Prisen på leje af DJ i Næstved afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ, så du kan sikre, at du finder en billig dj.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

God lys til dansegulvet i Næstved

Vores DJs i Næstved tilbyder lys- og lydudstyr i kanon kvalitet, som er skræddersyet til netop dit event,. Vi sørger for, at de tilbud, du modtager, indeholder det nødvendige af udstyr – så teknikken ikke overtager festen, men bidrager til en fantastisk stemning, og så vi finder en billig DJ til festen.

Desuden har du mulighed for at tilføje ekstra udstyr som ekstra belysning, yderligere højttalere, røgmaskiner eller sæbeboblemaskiner for at løfte feststemningen til nye højder, når du er i kontakt med DJ’en fra Næstved.

 

Pris på leje af DJ i Næstved

At leje en DJ i Næstved kan variere i pris afhængig af forskellige faktorer som antal gæster, tidspunkt på dagen og selvfølgelig lokationen. Du kan se hvad en DJ koster, for at blive klogere på, hvilke faktorer der har indflydelse på prisen.

Når du lejer en DJ gennem os, er du altid sikret af få billige DJ, da vi har mulighed for at indsamle flere tilbud på tværs af 11 forskellige DJs i Næstved, og dermed sikre dig den bedste pris – naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.