Djtilbud logo

4,8/5 fra 50+ anmeldelser

Virksomheder der stoler på os

Medarbejderne i de her virksomheder har haft ondt i fødderne dagen efter 🕺 

Nikolaj Jauk anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

DJTilbud dukkede op med deres erfarne Disc Jockey og forvandlede min fest til en eksplosion af energi og glæde! Vi nægtede at lade festen ende, og måtte endda bede DJ’en pænt om at fortsætte den gode energi og de svedige beats et par timer mere. For vi var simpelthen ikke klar til at sige farvel til dansegulvet!

Olivia Engel anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Super hurtigt svar og generelt god kommunikation helt fra start til slut. Djtilbud gør det virkelig nemt at finde en god DJ til overkommelige priser, og de sørger for at finde den DJ, der passer bedst til ens fest og præferencer. Jeg er virkelig glad og tilfreds med min oplevelse, og kan helt sikkert anbefale andre at leje en DJ til deres næste fest – det gjorde i hvert fald min fødselsdag i December 100 gange sjovere (begejstringen blandt alle gæster var STOR). Jeg kommer til at være tilbagevendende kunde! 🙂

Nis anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Ved hjælp af Djtilbud.dk spillede DJ Jonzie til mit arrangement og det fungerede upåklageligt. Kæmpe anbefaling af Djtilbud.dk herfra!

Rune Bak anmeldte DJTILBUD d. 27/01-2024

Skulle bruge en der kunne fascilitere musikken til en Bat Mitzvah her i foråret. Hurtig og nem ekspedition, på en DJ, som havde kendskab til givne publikum. Varme anbefalinger fra mig og skrevet bag øret til fremtidig brug. Tak.

Kristian Daneholm anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Klasse platform. Nemt og tilgængeligt for begge ender. Ser frem til at se hvor platformen bevæger sig hen, og være med på rejsen!

Joachim Busk anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Fik en fantastisk aften med god musik og en super dygtig og flink DJ. Han ramte plet på mit publikum, og kom både med klassiske 80’er sange, og nyere hits alle kender. Han var utrolig god til at tilpasse sangene efter stemning og aldersgrupper på dancefloor 🕺 Han spillede til min fødselsdag, og kan klart anbefale Djtilbud til andre der ønsker en kanon aften med god musik og god stemning. 🪩

Phillip Gray anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Super nem proces og rigtig god service. Kan klart anbefales 🔥

Nanna Mortensen anmeldte DJTILBUD d. 14/01-2024

DJ mads spillede til min fødselsdag efter jeg havde fået 3 tilbud. Dansende gæster hele aftenen med god musik og farvestrålende lys. Tak for en god aften 😊

Kristoffer K anmeldte DJTILBUD d. 13/01-2024

Sinds DJ, sinds pris, sinds service – hel klar anbefaling herfra. God fest!

Morten Andersen anmeldte DJTILBUD d. 13/12-2023

Vi brugte DJ tilbud til min 30-års fødselsdag og det var jo bare klasse! Det satte virkelig gang i festen som jeg ikke havde drømt om og noget vi taler om her efterfølgende. Det var super hurtigt og nemt at bestille og jeg fik flere valgmuligheder uden at skulle bruge en masse tid! Prisen var også super fair!
Det er så absolut ikke sidste gang jeg bruger DJ tilbud.

Marcus Steen anmeldte DJTILBUD d. 28/11-2023

Stod og manglede en DJ til en fest, og havde selv prøvet at etablere kontakt til nogle DJ’s selv, men det blev hurtigt tidskrævende og bøvlet. Heldigvis faldt jeg over djtilbud.dk hvor jeg nemt og hurtigt fandt den rette DJ. Tak for det! Kan varmt anbefales.

Sanne anmeldte DJTILBUD d. 28/10-2023

Fikk anbefalet djtilbud av en venn idet jeg var på utkikk etter en DJ til vårt julefrokost på arbeidet, og det var akkurat det jeg hadde bruk for. En deilig nem og overskuelig måte å komme i kontakt med seriøse DJ´er på! Anbefales på det varmeste.

Kristian Raudal anmeldte DJTILBUD d. 05/10-2023

Kæmpe anbefaling! Fantastisk service og fremragende DJs.

Elmedin Pivac anmeldte DJTILBUD d. 03/10-2023

Mig og nogle boys skulle holde surprise party for en af gutterne, men vi manglede en dj i omgangskredse og ingen project x uden dj. No all heroes wear capes, men det gør Djtilbud. Vi ringede til dem og fik et udpluk af dj’s, hvor vi selv kunne vælge efter behov. Top service 👍🏼

Mads Thomsen anmeldte DJTILBUD d. 03/10-2023

Vi havde brugt en del tid på at finde DJ til en stor fødselsdagsfest og kunne ikke rigtig finde rundt i tilbudene. Indtil vi fandt Djtilbud, så fik vi en række tilbud næste dag og kunne nemt vælge det bedste.

Jonathan Schütt anmeldte DJTILBUD d. 03/10-2023

DJtilbud hjalp os med en dj til en polterabend. Dejligt med tilbud, så føles det ikke så uoverskueligt at navigere i alle der findes 🙂
Anbefaling herfra! ⭐️

Jonas anmeldte DJTILBUD d. 03/10-2023

Fik tre tilbud meget hurtigt og jeg valgte DJ kristian til at komme og spille til min fødselsdag. Dansegulvet var proppet hele aftenen og indtil kl 03. Tak for en god fest!

Phillip anmeldte DJTILBUD d. 25/09-2023

Jeg fik 3 super gode tilbud, som alle passede til mine behov! Vi havde en super fed DJ ude og spille, og festen blev alt hvad vi håbede på👏

Oliver Kramer anmeldte DJTILBUD d. 29/08-2023

Jeg skulle bruge en DJ til en polterabend for en kammerat. Alting gik nemt, hurtigt og billigt. Ydermere er kundeservicen i top. Klar anbefaling herfra!

Magnus Christensen anmeldte DJTILBUD d. 29/08-2023

Jeg havde brug for en DJ til en fødselsdagsfest og skrev derfor til DJtilbud, som kort tid efter vendte tilbage med flere forskellige tilbud. Jeg fik fat i en DJ der passede helt perfekt til mit arrangement! Nem og hurtig service. Kan klart anbefale!

Caroline anmeldte DJTILBUD d. 30/07-2023

Jeg fik hurtigt tre tilbud på DJs, hvoraf jeg valgte én. Han var helt fantastisk! Jeg kommer klart til at benytte DJtilbud til min næste fest og kan bestemt anbefale andre at gøre det samme 😄 Formentlig også DK’s hurtigste og venligste kundeservice, 10/10 på alt

Katrine Gjersøe anmeldte DJTILBUD d. 17/07-2023

Tusind tak for sprøde toner og 10/10 energi til mit studentergilde, I ramte stemningen lige i bagdelen! Service og kommunikation sad lige i skabet, med hurtigt svar plus godt match af Dj.
Kan varmt anbefales til alle der ønsker en mega festlig aften med højt humør.

Christian Mortensen anmeldte DJTILBUD d. 08/04-2023

Alt fungerede helt efter bogen – kommunikation, DJ’en og fornemmelsen for hvad selskabet ville høre af musik. Drengene bag Djtilbud sendte løbende information, og var nemme at få fat i, hvis vi havde spørgsmål. Alt i alt en kanon oplevelse, og helt sikkert noget vi gør brug af til næste firmaarrangement.

Karla Pitt anmeldte DJTILBUD d. 07/04-2023

Jeg skulle hurtigt finde en DJ til en fredagsbar på mit arbejde. Jeg spottede Djtilbud.dk, hvor alt var nemt og hurtigt. Alt spillede, god pris og lækker musik! Udover dette er kundeservicen helt i top.
Kæmpe anbefaling herfra! 🙏🏼

Alexander anmeldte DJTILBUD d. 31/03-2023

For nylig havde jeg fornøjelsen af at bruge denne fantastiske hjemmeside til at finde den perfekte DJ til min bedste vens bryllup. Fra start til slut var hele processen en absolut drøm. Hjemmesiden er utrolig nem at navigere i og tilbyder et bredt udvalg af DJ’s med forskellige stilarter og prisklasser, så alle kan finde noget, der passer til deres budget og smag.

Simon Bent anmeldte DJTILBUD d. 30/03-2023

Har brugt Djtilbud.dk til at finde en dj til min 25 års fødselsdagsfest. – Utroligt hvor meget man kan spare ved at få tilsendt tilbud på en dj!

Patrick Hartwell anmeldte DJTILBUD d. 15/02-2023

Djtilbud.dk sørgede for en fremragende DJ-tjeneste og jeg blev mødt med en professionel tilgang og ekspertise!

Ida Jensen anmeldte DJTILBUD d. 07/02-2023

Perfekt DJ – alt gik smooth! Mega god fest.

Jens Gjersøe anmeldte DJTILBUD d. 02/12-2022

Lejede DJ til julefrokost og det fungerede klasse! Effektiv og venlig service med gode priser, musikken var lige i skabet og dansegulvet var flyvende!

Emil Høi anmeldte DJTILBUD d. 01/12-2022

Jeg har haft en DJ ude til min lillebrors 18 års. Alt spillede maks, og vedkommende var så venlig!
Varm anbefaling herfra. 6/5 stjerner.

Ole Oldhøj anmeldte DJTILBUD d. 17/10-2022

Super nemme at snakke med – dem er jeg ikke i tvivl om – dem kommer til at bruge igen.

Thomas Thomasen anmeldte DJTILBUD d. 17/10-2022

Nemt og hurtigt at få et tilbud!

Jeg fik hurtigt et godt tilbud efter kun 26 timer!

Anders Colstrup anmeldte DJTLIBUD d. 17/10-2022

Lejede en DJ til bryllup.

Nemt, hurtigt og god musik – what’s not to like? Kan kun anbefale DJtilbud.dk.