Djtilbud logo

Få 3 tilbud til på DJ til jeres bryllup

Skal I holde bryllup, og ønsker I en erfaren DJ, som kan skabe en mindeværdig dag for jer? Få 3 tilbud på DJs til jeres bryllup, og vælg frit i mellem professionelle DJs.

Vi finder den rigtige DJ til jer!

Vi samarbejder udelukkende med DJs, der har erfaring med at spille til bryllupper. Alle bryllupper er naturligvis unikke, og erfaringen gør, at DJs tilpasser musikken til jeres smag. Det betyder, at I får en DJ til at spille god musik for jer og jeres bryllupsgæster. 

Her kan I se, hvad DJ’en som minimum medbringer af udstyr: 

Det er underordnet, om I skal holde bryllup for 30, 80 eller 200 mennesker. Når I får 3 tilbud er de tilpasset jeres informationer om arrangementet, så I er sikre på, at vi tilbyder erfarne DJs skræddersyet til jeres fest.

Dj til bryllup

Fortæl os jeres musiksmag!

Om I er til Kim Larsen, Abba, Rammstein eller benhård techno er som sådan underordnet. Alle DJs laver en playliste efter jeres behov, og sammen med situationsfornemmelse skaber de en god stemning på dansegulvet.

Uanset om I ønsker bragende techno eller lidt stille baggrundsmusik, så fortæl os det endelig – så kan vi finde de mest kompetente DJs! 

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Gustav Kristiansen
Gustav Kristiansen
Læs mere
Jeg fik hurtigt tilbud på forskellige DJs, og så kunne jeg vælge mellem dem alle. Virkelig nemt!
Solvor Nørgaard
Solvor Nørgaard
Læs mere
Vi havde en fest til vores mit bryllup, efter vi fik 3 tilbud på professionelle DJs. Det hele var en meget nem process.
Ida Grøhn
Ida Grøhn
Læs mere
DJs kontaktede mig i forbindelse med min fødselsdagsfest. Vi dansede det meste af natten. Tak for god service!
Thomas Aaboe
Thomas Aaboe
Læs mere
Jeg havde en kanon privatfest, da vi lejede en DJ gennem DJtilbud.

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje en DJ til Bryllup?

Prisen på en DJ afhænger af forskellige ting. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelde på prisen, i vores prisguide til DJ.

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Få gæsterne ud på dansegulvet med en erfaren DJ

Til jeres bryllup er det vigtigt, at jeres gæster ønsker at smutte på dansegulvet og give den gas! Det er som oftest senere på aften, hvor festen går op i en højere enhed, når store dele af forsamlingen ender på et farverigt og tempofyldt dansegulv.

Opskriften på et fyldt dansegulv starter med en god og erfaren DJ og med et farverigt lysshow – så er man oftest godt på vej. De DJs, der afgiver tilbud, vil altid sørge for, at I får en fest på dansegulvet.

Det er underordnet, om I skal holde bryllup for 30, 80 eller 200 mennesker. Når I får 3 tilbud er de tilpasset jeres informationer om arrangementet, så I er sikre på, at vi tilbyder erfarne DJs skræddersyet til jeres fest. I kan til enhver tid tage et kig på vores Trustpilot og læse om vores tidligere kunder, der har fundet deres DJ gennem os.

3 tilbud på en DJ til jeres bryllupsfest

Vores fornemmeste opgave er, mindske mængden af bøvl til jeres bryllupsfest. Derfor kan I helt uforpligtende få 3 billige tilbud på DJs til jeres Bryllup.

Vi udvælger nøje 3 DJs, der passer til jeres behov. Det gør vi, fordi vi er opmærksomme på, at alle bryllupper er unikke. Med andre ord tager vi højde for jeres behov, så I kun får tilbud fra DJs, som kan medbringe udstyr til jeres fest. Eksempler på variation i udstyr er: 

 • Antal højtalere
 • Størrelse på diskolys
 • Røgmaskine
 • Sæbeboblemaskine
 • Mikrofon til taler


Har I specifikke ønsker til udstyr til jeres bryllup, skal I blot angive det i vores kontaktformular. Vi har meget erfaring med at finde DJs til bryllupper, så vi er i 9/10 tilfælde klar over, hvilket udstyr der er passende til det givne bryllup.

Hvad skal en DJ koste jer?

Til at starte med vil vi gøre det klart, at I intet betaler for at bruge vores service. Vi skaber jer blot et overblik og alle tilbud fra os er uforpligtende.

En ting er sikkert: I behøver ikke at knække sparegrisen for god musik til jeres bryllup. Det er faktisk derfor, det altid er en god ide at få et par tilbud på jeres fest; så I har et overblik over prislejet samt, hvad man får, hvis man betaler det mere. 

Der mange faktorer, der afgør svaret på spørgsmålet: hvad skal en DJ koste? Særligt antal gæster, dato og spillelængden er afgørende. Priser kommer i alle størrelser. De billigste DJs koster typisk i omegnen af 4.500DKK og kan fås op til 20.000DKK.

Lej en DJ til Bryllup på Sjælland

Skal I holde bryllup på Sjælland, og ønsker I en DJ til at sætte gang i festen? Intet problem!

Vi har et stort netværk af DJs tilknyttet vores sammenligningsservice i hovedstadsområdet, såvel som: Helsingør, Roskilde, Næstved, Køge, Slagelse Holbæk med flere. Vi tør næsten sige, at vi er dem i Danmark, med det største netværk af DJs. 

Har vi ikke en DJ i lige præcis din by, tilbyder alle vores DJs ligeledes at køre ud til jeres fest mod et mindre gebyr.

Lej også en DJ til bryllup i Jylland

Såfremt I skal giftes på en lokation i Jyllland, kan vi ligeledes hjælpe med at indhente tilbud på DJs i Jylland. Du kan leje en DJ i hele Jylland.

Det vil altså sige, at du kan leje en DJ til Bryllup i Århus, Aalborg, Esbjerg og Randers – såvel som andre stor- og småbyer i hele Jylland!

Vi har naturligvis ikke DJs i alle mindre byer i Jylland, men alle vores DJs har b-kørekort, så de kan køre ud til jeres lokation.

Planlægning af bryllup

Et bryllup er en smuk størrelse. Desværre kan jagten på det perfekte bryllup også medbringe en smule stres og jag for mange par, når man skal finde den bedste bryllupslokation i København, eller skrive en god velkomsttale til bryllupet

Jagten på perfektion kan være tidskrævende og kan tage en smule af magien ud af oplevelsen. Vi forsøger at spare jer en my tid, ved at hjælpe jer med tilbudsjagten på jeres DJ.

Mens vi har ledt efter de bedste DJs til gæve forlovede, har vi også stødt på nogle anbefalinger af de bedste lokaler til brullupsfesten. Lad os endelig vide, hvis du har en anbefaling til et godt lokale, som du vil dele!

Hos DJtilbud er vi hudløst ærlige. Det betyder, at der er mange ting, vi ikke fatter en kæft af:

Ting vi ikke kan finde ud af

 • Arrangere jeres bryllup
 • Danse vals
 • Lave bryllupskager
 • Sy din kjole til
 • Gribe brudebuketten
 • Lave 4-retters menu med garniture

Vores kunder fortæller os imidlertid, at vi har godt styr på at indhente tilbud på DJs til brudepar. Tag bare et kig på se tidligere gæsters udtalelser på vores Trustpilot.

Men som enhver serviceorienteret virksomhed, vil vi gerne hjælpe jer lidt mere. Derfor har vi også lavet et overblik over sange til Bryllup i kirken samt navne på bryllupsdage

Få 3 Tilbud på en DJ