Djtilbud logo

Lej den rette DJ i Østjylland med 3 tilbud

Med 32 erfarne DJs i Østjylland kan vi altid finde en DJ til det arrangement, du afholder.

DJ'en tager hensyn til din musiksmag
DJs med lys, højtalere og røgmaskine
Vi har fundet DJs til 300+ arrangementer
Betal først 2 uger inden dit arrangement
DJ'en tager hensyn til din musiksmag
Du får udelukkende tilbud fra erfarne DJs
Vi har hjulpet 400+ danskere med at finde en DJ

Gennemsnitlig timepris for vores DJs i Østjylland

950 kr./timen*
*baseret på 86 fester

Mød nogle af vores DJs

Undgå at kontakte forskellige DJs i Østjylland

Når du uforpligtende og gratis får 3 tilbud, slipper du for selv at kontakte flere forskellige DJs. Vi sender dig 3 tilbud med de mest erfarne DJs til dig på din mail senest 48 timer efter du har udfyldt vores kontaktformular.

Det sikrer, at du sparer penge ved at vælge en billig DJ gennem os, og du slipper samtidigt for at bruge tid på at finde en DJ til dit arrangement i Østjylland – lyder det ikke som en no-brainer?

Mød Arthur der fortæller om hvordan det fungerer 👇

Sådan får du 3 tilbud på erfarne DJs

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

Få 3 tilbud på erfarne DJs

Tilbudene er uforpligtende, og du modtager dem på mail inden for 2 døgn. 

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Ofte stillede spørgsmål om leje af DJ i Østjylland

Hvad koster det at leje en DJ i Østjylland?

Prisen på leje af DJ i Østjylland afhænger af forskellige ting så som varighed, størrelse på lokale og lokation for arrangementet. Du kan læse, hvilke ting, der har indflydelse på prisen, i vores prisguide til DJ, så du kan sikre, at du finder en billig dj.

Kan man købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra. 

Stressfri process med Djtilbud.dk 

Når du vælger at samarbejde med os, kan du se frem til en stressfri proces. Vi har gjort det nemt for dig at finde den ideelle DJ til din begivenhed i Østjylland ved at tilbyde dig ikke bare ét, men tre tilbud.

Dette giver dig mulighed for at sammenligne priser, erfaring og stil, så du kan træffe den bedste beslutning baseret på dine behov og dit budget.

DJ til billige priser i Østjylland

Vores tre-tilbudsmodel giver dig også mulighed for at få mest muligt ud af dit budget. Du kan sammenligne priser og pakkeløsninger fra forskellige DJs, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov og økonomi. Vi har gjort det let for dig at få overblikket og træffe en informeret beslutning.

Så hvis du leder efter den perfekte DJ til din begivenhed i Østjylland, er vores service det ideelle valg for dig. Vi giver dig mulighed for at modtage tre tilbud fra dygtige og erfarne DJs, der er dedikerede til at skabe den bedste festatmosfære for dig og dine gæster!