Djtilbud logo

Lej den rigtige DJ på under 2 døgn

Fortæl os, hvad du søger, og få 3 uforpligtende DJ-tilbud inden for 48 timer. Ingen bøvl, mega overskueligt, og tager kun få minutter. 

92% får tilbud inden for 48 timer

Uforpligtende tilbud

Lej den rette DJ på under 2 døgn.

Fortæl os, hvad du søger, og få 3 uforpligtende DJ-tilbud inden for 48 timer. Ingen bøvl, mega overskueligt, og tager kun få minutter. 

Få 3 Tilbud på en DJ

92% får tilbud inden for 48 timer

Uforpligtende tilbud

Vi har fundet DJs til hundredevis af arrangementer!

300+ DJs 

I hele Danmark

12+

Forskellige ge

Bliv fri for at indsamle tilbud fra flere DJ DJs. Lad os indsamle 3 tilbud på DJs til dig, så du uforpligtende kan vælge en af dem til dit arrangement. 

01

Fortæl os om dit arrangement

Vi ku’ godt tænke os lidt basale detaljer; hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere. Så har vi noget at tage udgangspunkt i! 

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks bedste DJ-bureauer, der afgiver et tilbud på dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter sender vi de tre bedste til tilbud til dig på mail målt på erfaring og pris. 

🕺 Få en god fest ligesom andre festglade danskere!

Nikolaj Jauk anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

DJTilbud dukkede op med deres erfarne Disc Jockey og forvandlede min fest til en eksplosion af energi og glæde! Vi nægtede at lade festen ende, og måtte endda bede DJ’en pænt om at fortsætte den gode energi og de svedige beats et par timer mere. For vi var simpelthen ikke klar til at sige farvel til dansegulvet!

Olivia Engel anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Super hurtigt svar og generelt god kommunikation helt fra start til slut. Djtilbud gør det virkelig nemt at finde en god DJ til overkommelige priser, og de sørger for at finde den DJ, der passer bedst til ens fest og præferencer. Jeg er virkelig glad og tilfreds med min oplevelse, og kan helt sikkert anbefale andre at leje en DJ til deres næste fest – det gjorde i hvert fald min fødselsdag i December 100 gange sjovere (begejstringen blandt alle gæster var STOR). Jeg kommer til at være tilbagevendende kunde! 🙂

Nis anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Ved hjælp af Djtilbud.dk spillede DJ Jonzie til mit arrangement og det fungerede upåklageligt. Kæmpe anbefaling af Djtilbud.dk herfra!

Rune Bak anmeldte DJTILBUD d. 27/01-2024

Skulle bruge en der kunne fascilitere musikken til en Bat Mitzvah her i foråret. Hurtig og nem ekspedition, på en DJ, som havde kendskab til givne publikum. Varme anbefalinger fra mig og skrevet bag øret til fremtidig brug. Tak.

Kristian Daneholm anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Klasse platform. Nemt og tilgængeligt for begge ender. Ser frem til at se hvor platformen bevæger sig hen, og være med på rejsen!

Joachim Busk anmeldte DJTILBUD d. 27/02-2024

Fik en fantastisk aften med god musik og en super dygtig og flink DJ. Han ramte plet på mit publikum, og kom både med klassiske 80’er sange, og nyere hits alle kender. Han var utrolig god til at tilpasse sangene efter stemning og aldersgrupper på dancefloor 🕺 Han spillede til min fødselsdag, og kan klart anbefale Djtilbud til andre der ønsker en kanon aften med god musik og god stemning. 🪩

Vågne og klar til at finde en DJ til dig

Gratis sammenligningsservice

Alle tilbud er uforpligtende

300 DJs i hele Danmark

92% får svar inden for 48 timer

Få 3 tilbud på en erfaren DJ!

Fortæl os om dit arrangement

Næsten i mål! Vi mangler lidt mere info...

Hvad er vigtigt for dig, når vi finder din DJ?

Vi skal bede om dine informationer, så vi kan kontakte dig 👋

Få 3 tilbud på jeres DJ her!

Book en DJ og få styr musikken

Vi samarbejder med 300+ DJs i hele Danmark, som er spredt ud i hele Danmark. Det betyder, at uanset hvor i Danmark, du skal afholde dit arrangement, kan vi indhente tilbud på DJs til dit arrangement. Selvom du skal holde fest i et forsamlingshus til en ungdomfest eller privatfest, kan vi stadig indhente tilbud på DJs.

Vi er med andre ord en landsdækkende sammenligningsservice, så vi sikrer udlejning af DJ uanset lokation.

Når du modtager tilbud fra DJs, kan du selv bestemme, hvilken DJ du ønsker at booke. Alle de DJs, vi indhenter tilbud fra, er erfarne. Derfor har du garanti for kvalitet, når DJ’en kommer ud til dit arrangement og spiller.

Der er forskellige festtyper, og der er også forskellige typer af DJs. Derfor beder vi dig beskrive dit arrangement i vores kontaktformular, så vi kan vælge de DJs, der er mest kvalificerede til arrangementet.

Under alle omstændigheder kommer det til at være dine og gæsternes musikønsker, der bliver spillet af en erfaren DJ. Det sikrer, at I får en god aften i godt selskab. Du aftaler selv musikken med DJ’en, men hvis du har en playliste eller en række kunstnere til inspiration, kan DJ’en altid afkode din musiksmag ud fra dette.

Har du ingen præferencer i forhold til musik, har de professionelle DJs situationsfornemmelse nok til, at spille musik der passer til dit arrangement.

Lys- og lydudstyr der giver danselyst

DJ’ens fornemmeste opgave er, at få dig og gæsterne ud på dansegulvet. DJ’en er altid ledsaget af professionelt lys- og lydudstyr, som giver selv den mest stiv-benede onkel lyst til at danse! 

DJ’en tilpasser naturligvis udstyret til dit arrangement. Det er også vigtigt, at udstyret ikke kommer til at dominere arrangementet. Valg af udstyr er en fin balancegang, og det har de professionelle DJs, vi samarbejder med, naturligvis rig erfaring med.

Til arrangementer som privatfest, julefrokost, studenterkørsel og fødselsdag skal den i langt de fleste tilfælde have hele armen blandt dine gæster. Derfor er det ikke uvant, at vores kunder ofte tilvælger ting så som:

  • Ekstra lys
  • Ekstra højtalere
  • Røgmaskine
  • Sæbeboblemaskine

 

Ekstra udstyr skaber en god fest, og det gør leje af DJ til en kæmpe succes.

Arrangementer så som receptioner, bryllupper eller konfirmationer er i højere grad præget af et mix mellem baggrundsusik efterfulgt af fest til den lyse morgen. Men bare rolig – de DJs, du modtager tilbud på, er professionelle og har erfaring i rygsækken, så de tilpasser musikken til stemningen.

Dj-musik i hele Danmark

Uanset hvor i Danmark, du ønsker at leje en DJ, kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud på professionelt DJ musik. Vi har flere samarbejder med DJs i hele Danmark, hvilket betyder at vores netværk af DJs kan spille hos dig – uanset lokation. 

Du kan helt uforpligtende indhente tilbud på dit næste arrangement. Ønsker du ikke at acceptere ét af tilbudenne, er det også helt ok – vores sammenligningsservice er nemlig gratis og uforpligtende.

Hvad skal det koste?

Prisen kommer an på mange forskellige faktorer. Dem kan vi introducere dig til – det har vi faktisk også gjort i et blogindlæg, hvor vi beskriver, hvad prisen på en DJ er defineret af. 

Det korte svar på, hvad en DJ koster er, at det kommer an på 1) hvor mange gæster der kommer, 2) hvor lang tid arrangementet skal vare samt 3) hvor og hvornår arrangementet skal afholdes. Netop fordi prisen er defineret af mange faktorer, er det en god ide at indhente tilbud, så du ikke skal knække sparegrisen for at leje en DJ gennem traditionelel DJ bureauer.

Vi samarbejder med flere uafhængige DJ-bureauer, og vi kan se, at det varierer, hvilke DJs, der er billigst eller bedst. Så beskriv din fest bedst muligt her for at få 3 tilbud på din specifikke fest!

Hvilken DJ er den rigtige for mig?

Vi kan ikke bestemme, hvilken DJ der er den rigtige for dig. Hvis vi gjorde, ville vores Trustpilot ikke bugne af 5-stjernede anmeldelser. 

Vi er dog overbeviste om, at du er den rette person, til at vælge en DJ blandt de tilbud, vi sender til dig.

Eftersom vi arbejder med erfarne og professionelle DJs, vil variationerne i DJs ikke påvirke din fest eller begivenhed synderligt meget. Alle DJs er lidt som kamæleoner hvad angår musikken: de tilpasser musikken til gæsterne i dit selskab. Det sikrer glade gæster, og vi er ellevilde med glade gæster!