Få 3 tilbud

Fortæl os om din fest. Du modtager 3 tilbud inden for 48 timer. Alle tilbud er uforpligtende – ønsker du ikke at acceptere ét af tilbuddene, koster det dig ikke en krone. 

Sådan fungerer det

01

Fortæl os om dit arrangement

Bare lidt basale detaljer. Vi vil gerne vide, hvor og hvornår samt hvor mange du tiltænker at invitere.

02

Vi finder DJs

Vi har partnerskaber med danmarks største DJ-bureauer, der giver et bud på lige præcis dit arrangement.

03

Du modtager 3 tilbud

Inden for 48 timer har vores partnere budt på dit arrangement. Derefter får du de tre bedste tilbud på tilsendt på mail.

Ofte stillede spørgsmål

Er de 3 tilbud uforpligtende?

Ja - de tilbud, du modtager, er uforpligtende. Ønsker du ikke at acceptere de tilbud, du har modtaget, skal du ikke betale noget gebyr.  

Kan I finde en DJ til mig?

Ja - uanset dato garanterer vi, at vi som minimum kan finde én DJ. 

Der er naturligvis datoer, hvor der er større efterspørgsel efter DJs end andre - og derfor kan vi ikke altid garantere, at vi kan udsende 3 tilbud. 

Hvor lang tid går der før jeg bliver kontaktet?

92% af alle vores kunder får svar inden for 48 timer. 

Hvornår du får svar afhænger i sidste ende af de DJs, vi finder til dig - de skal først give et tilbud på opgaven, hvorefter vi videresender det pågældende tilbud til dig. 

Kan vi købe ekstra timer på aftenen?

I kan som udgangspunkt sagtens købe ekstra timer på selve aftenen, hvis I ønsker at forlænge DJ’ens spilletid. Det er dog noget, som I aftaler med de DJs, I får tilbud fra. 

Hvilken musik spiller DJ’en?

DJ’en spiller som udgangspunkt den musik, I ønsker: genre, kunstnere eller albums. I aftaler dog selv musikgenren med de DJs, I får tilbud fra.