Djtilbud logo

De 9 bedste natklubber i København

Indhold

Lad os finde en god DJ!

1. Søpavillonen

Søpavillonen er en af de mest unikke og ikoniske natklubber i København. Beliggende i en historisk bygning på søbredden af Østerbro, har Søpavillonen en fantastisk udsigt over søerne. 

Udover at være en klub, huser Søpavillonen også resturanten Babylon, som tilbyder lækkert spise, inden det går for sig på dansegulvet. 

Søpavillionen, bedre kendt som Sø, tilbyder et bredt udvalg af musik, fra house og techno til diverse remixes af pop. Søpavillionen har et dansegulv på stueetagen samt et større dansegulv på første etage. På første etage finder man ligeledes restaurant Babylon. 

På både stueetagen og første etage rummer Søpavillionen store, udendørs terrasser, hvor gæsterne kan slappe af og nyde udsigten, mens de nyder en drink eller ti.

Klubben har et godt ry for at tiltrække både lokale og internationale DJ’er, hvilket gør det til et must-visit for enhver musikelsker, der besøger København – og hos DJTILBUD kan man også leje en DJ som også spiller på Sø!

Adresse på Søpavillonen

Gyldenløvesgade 24, 1369 København

Aldersgrænse for Søpavillonen

Aldersgrænsen for Søpavillionen er 18+ torsdag og 21+ fredag og lørdag. 

2. Dandy 

Dandy er en af ​​de mest trendy natklubber i København, og den er kendt for sit 60’er lounge-lignende lokaler. Dandys tilbyder pre-dinner, cocktails samt dansegulv til langt ud på natten. 

Klubben er beliggende i centrum af byen og tilbyder et bredt udvalg af musikgenrer, der spænder fra house og techno til R&B og hiphop. Interiøret er elegant og moderne, med smuk belysning og imponerende kunstværker på væggene, der skaber en eksklusiv og glamorøs stemning.

Dandy har også en imponerende bar med et stort udvalg af eksklusive cocktails og drikkevarer, der serveres af dygtige bartendere. Klubben er kendt for at tiltrække en ung og stilfuld publikum, der ønsker at danse natten væk til nogle af de bedste DJ’er og musikalske talenter i byen.

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs natkluboplevelse i København, så er Dandy absolut et besøg værd.

Adresse på Dandy

Dronningens Tværgade 9, 1302 København K

Aldersgrænse for Dandy

Aldersgrænsen for Dandy er alle dage 25+

3. Arch

Arch tiltrækker et ungt og livligt publikum med sine høje lofter, et stort dansegulv og moderne belysning, der skaber en pulserende atmosfære.

Musikken spænder bredt, fra house og techno til hip hop og R&B, og klubben tiltrækker ofte nogle af de bedste DJ’er og musikere i Danmark og internationalt. Arch er også kendt for sin fantastiske bar, der serverer alt fra lækre cocktails til øl og spiritus.

Med sin livlige atmosfære og fremragende musik er Arch en must-visit for enhver, der ønsker at danse natten væk i København.

Fun fact: Det er goddamn Paris Hiltons ex-kæreste, Cy Ellis Waits, der ejer klubben.

Adresse på Arch 

Nørregade 41, 1165 København

Aldersgrænse på Arch

Onsdag, fredag og lørdag er aldersgrænsen 21+

4. Museo

Førhen hed klubben At Doleres, men klubben har skiftet navn til Museo.

Ejerne omfatter blandt andet:

 • Remee,
 • DJ Peter Visti
 • Anthon Louis Madsen (medejer af bare en T-shirt)
 • Jonas Mørkeberg
 • Lars Hjortshøj

Selvom Museo har ekstraordinært dårlige anmeldelser på deres Google anmeldelser er det en af de mest velbesøgte i hele København.

En af årsagerne kan være det vilde lysshow kombineret med de 3-4 dansere, der står på podier i løbet af natten i funky kostumer.

Beliggende i en historisk bygning i centrum af byen, har Museo en imponerende indretning med høje lofter, smukke lysekroner og et stort dansegulv, der er omgivet af smukke kunstværker og antikviteter.

Klubben tilbyder en blanding af musikgenrer, fra house og techno til disco og funk, og tiltrækker en ung og stilfuld publikum. Museo har også en imponerende bar med en bred vifte af cocktails og drikkevarer.

Adresse for Museo

Nørregade 41, 1165 København

Aldersgrænse for Museo

Aldersgrænsen for Museo er alle dage 21+ 

5. Culture Box

 

Culture Box er stedet, du skal tage hen, hvis du ønsker techno i særklasse til den lyse morgen. Klubben er seks gange blevet tildelt prisen for Bedste danske klub, og Culture Box har tidligere rangeret i top 15 af Verdens bedste (mindre) klubber. Modsat mange andre natklubber i København, har Culture Box gode anmeldelser på deres Google profil. 

Culture Box er ikke kun en klub, men også en musikscene, hvor kendte DJs og artister løbende optræder. Musikken er hovedsagligt techno og house. Lyset er bygget ind i loftet, hvilket giver vilde lyseffekter til dansegulvet. 

Klubben er delt op i to  rum: 

 • Red Box (intime underetage)
 • Black Box (dansegulv og et stort lyd- og lyssytem)


Adresse på Culture Box

Kronprinsessegade 54, 1306 Copenhagen K

Aldersgrænse for Culture Box

Aldersgrænsen for Culture Box er alle dage 18+.

6. Rumors Club 

Rumors Club er kendt for både 1) sit unge publikum, 2) en pixeleret smiley med lys i midten af rummet samt 3) de mange gæsteoptrædener, blandt andet: 
 
 • Skepta
 • Swae Lee
 • Ty Dolla Sign
 • Zara Larsson 


Foruden gode koncerter, har Rumors et kæmpe dansegulv på stueetagen. Første sal har ligeledes et dansegulv, som er balkonen, hvor man kan stå og kigge ned på stueetagen i ét stort rum. 

Adresse på Rumors Club

Nørregade 1, 1165 København

Aldersgrænse for Rumors Club

Aldersgrænsen for Rumors Club er alle dage 18+. 

7. Bremen / Natbar

Bremen Teater forvandles i weekenden til en klub ved navn Natbar

Klubben har en intim indretning med blødt lys, store lysekroner og en stilfuld bar. Musikprogrammet på Bremen Natbar er en blanding af funk, soul og house, og der er altid en god stemning og en varm atmosfære på klubben.

Indretningen på Bremen Natbar er unik og hyggelig, og den er inspireret af vintage elementer og moderne design. Klubben har en smuk bar i midten af ​​rummet, og der er masser af bløde sofaer og stole, hvor man kan slappe af og nyde musikken. Loftet i klubben er udsmykket med smukke træpaneler, der giver en varm og rustik følelse.

Udover det indendørs område har Bremen Natbar også en udendørs terrasse, hvor man kan nyde en drink og slappe af i det friske luft. Terrassen er også hyggeligt indrettet, med masser af bløde sofaer og stole, og den er et perfekt sted at tilbringe en sommeraften.

Adresse

Nyropsgade 39-41, 1602 København

Aldersgrænse for Bremen Natbar

Aldersgrænsen for Bremen Natbar er alle dage 23+. 

8. The Zoo Bar

Nogle kender muligvis The Zoo Bar fra klovnafsnittet, hvor Casper nævner Zoo bar

The Zoo Bar er en mindre klub, med et dansegulv der er et plateau lavere sammenlignet med resten af klubben. Engang var det også muligt at bestille mad på The Zoo Bar. I dag er køkkenet væk, og dansegulvet er større. 

Baren er 14 meter lang, og de serverer naturligvis alt fra shots og drinks til øl og spiritus. 

Adresse

Sværtegade 6, 1118 København

Aldersgrænse for The Zoo Bar

Aldersgrænsen for The Zoo Bar er alle dage 21+. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er aldersgrænsen på Arch?

Aldersgrænsen på Arch er 21 år. 

Hvad er aldersgrænsen på Museo?

Aldersgrænsen på Museo er 21 år. 

Hvad er aldersgrænsen på The Zoo?

Aldersgrænsen på The Zoo er 21 år. 

Laust er medejer af DJTILBUD, og har været med til at planlægge mange events og fester i sit virke som DJ. Han har kontinuerligt haft kommunikation med bryllupspar, fødselarer og andre festarrangører.