Djtilbud logo

De 9 bedste bryllupslokaler i København

Skal I holde bryllupsfest i København? Få inspiration til jeres livsfest! Vi har lavet et overblik over 9 lokaler, hvor man kan holde bryllup i København.

Indhold

Lad os finde en god DJ!

Jeg har vurderet bryllupslokalerne i denne guide ud fra følgende faktorerer: 

Det er naturligvis en subjektiv vurdering, men her har du et samlet overblik over unikke bryllupslokaler i København, hvor I kan overveje at holde jeres bryllup.

Læs også: Hold tidsplanen til jeres bryllup

Bellahøj festlokale
Renæssancesalen på Bellahøjgård

1. Renæssancesalen på Bellahøjgaard – Brønshøj  

På Bellahøjgaard finder du fire forskellige lokaler:

  • Havesalen – 52 gæster
  • Charlottesalen – 56 gæster
  • Renæssancesalen – 120 gæster
  • Riddersalen – 200 gæster

De fleste brudepar foretrækker dog Renæssancesalen, da den er mest oplagt til afholdelse af bryllupper. Salen er i lyse nuancer og i romantisk tone og stil med smukke lysekroner og højt til loftet. Renæssancesalen har privat indgang fra gårdspladsen, egen garderobe og toiletter.

Derudover har den en stor træterrasse ud til gårdspladsen, hvor blandt andet velkomstdrinks kan nydes. Den smukke sal rummer op til 120 gæster ved runde borde, og har udsigt over København fra det store vindue for enden af salen.

Adresse: Bellahøjvej 20, 2700 København

Strandmøllekroen bryllupslokale
Bryllupslokale i Strandmøllekroen

2. Strandmøllekroen

Strandmøllekroen i Klampenborg er et fantastisk sted at afholde bryllupper. Dette smukke sted, der er beliggende i med havudsigt, er en historisk og charmerende bygning med en helt unik atmosfære. Lokalet kan huse 110 gæster ved langborde, så der er rig mulighed for at hive den store gæsteliste op til sit bryllup, hvis I holder bryluppet på Strandmøllekroen. 

Et af de unikke træk ved Strandmøllekroen er dens store terrasse med udsigt til Øresund. Her har I mulighed for at afholde en romantiske vielse efterfulgt af reception inden middagen. Strandmøllekroen har ligeledes rig erfaring med at afholde vielsen indenfor, såfremt vejret ikke tillader en udendørs vielse. 

Tip: en fordel ved at book bryllup hos Strandmøllekroen er, at kroen tilbyder en gratis bryllupsplanlægger ved alle bryllupsbookinger. 

Adresse: Strandvejen 808, 2930 Klampenborg

Læs også: Hold en god velkomsttale 

paradehuset frederiksberg
Paradehuset hos Det Kongelige Selskab

3. Paradehuset i Frederiksberg Have

Paradehuset i Frederiksberg Have er en smuk og historisk bygning, som er et populært valg til bryllupsfejringer i København. Bygningen blev oprindeligt opført som en teater- og koncertsal i 1700-tallet og har siden gennemgået flere renoveringer og restaureringer.

En af de største fordele ved Paradehuset er dens beliggenhed midt i Frederiksberg Have, en af Københavns smukkeste og mest populære parker. Parken er kendt for sin romantiske stemning og sine smukke haver, søer og springvand, som giver en vidunderlig baggrund til bryllupsfotografier.

Der er flere forskellige lokaler i Paradehuset, som kan tilpasses til bryllupsgæsternes antal og behov. Hvert lokale har sin egen charme og kan indrettes efter bryllupsparets ønsker og stil. Lokalerne varierer ligeledes i størrelse:

  • Orangeriet – 20 pers
  • First Floor – 26 pers
  • Paradehuset – 70 pers
  • Brøndsalen – 200 pers

Der er også mulighed for at leje hele bygningen og have eksklusiv adgang til alle lokaler og faciliteter.

Adresse: Frederiksberg Runddel 1, 2000 Frederiksberg

Gemyse på Nimb

4. Gemyse på Nimb – København V 

Gemyse er en helt unik restaurant beliggende i hjertet af Tivoli i København. Til resturanten er det drivhus-lignende lokale tilknyttet. Det egner sig perfekt til bryllupper på en sen sommeraften, hvor solen luner i glaslokalet. 

Gemyse som resturant er også kendt for sin passion for sæsonbestemte og bæredygtige råvarer, hvilket betyder at de laver maden af friske og lokale ingredienser af højeste kvalitet. 

Adresse: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København

The hall bryllupslokale Charlottehaven
The Hall på Charlottehaven

5. Charlottehaven – Købenavn Ø 

Charlottehaven er et populært sted at holde bryllupper i København, og en af de smukkeste og mest alsidige lokaler er The Hall. Med sin imponerende størrelse og elegante indretning, er The Hall et perfekt valg til bryllupper af enhver størrelse.

The Hall er en lys og rummelig sal med højt til loftet, store vinduer og smukke træpaneler, der skaber en følelse af elegance og luksus. Salen kan rumme op til 250 gæster, hvilket gør den til et fantastisk valg for store bryllupsreceptioner, men den kan også deles op i mindre sektioner for mere intime bryllupper.

The Hall er også kendt for sin fleksibilitet og muligheder for at tilpasse rummet til enhver begivenhed. Der er masser af plads til at opbygge et dansegulv, scenen og andre rekvisitter, der skaber en festlig og livlig atmosfære. Derudover er det muligt at tilføje belysning, lyd og andre effekter, der skaber en personlig og unik bryllupsoplevelse.

Adresse: Hjørringgade 12C, 2100 København

Villahuset orangeriet
Orangeriet i Villa Kultur

6. Orangeriet i Villa Kultur – København Ø 

Orangeriet på Villa Kultur i København er en smuk og romantisk beliggenhed, der er ideel til bryllupper. Den store herskabslejlighed rummer flere lokaler, men i særdeleshed Orangeriet er et unikt og charmerende rum, der er fyldt med naturligt lys og omgivet af frodige, grønne omgivelser, der skaber en intim og hyggelig atmosfære.

Lokalet er råt med marmorgulv, samtidigt med at tropiske planter troner op i 5-6 meters højde. Det, der nærmest ligner en regnskov indenfor, ligger lige på Østerbro med udgang til en lille have, hvor gæsterne kan trække luft mellem taler og serveringer.Orangeriet er oplagt til det meget intime bryllup, da lokalet kun kan rumme 20 gæster med stole og borde.

Adresse: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København

Mogensdal bryllupslokale
Mogens Dahl Koncertsal

7. Mogens Dahl Koncertsal – København  – København Ø 

Mogens Dahl koncertal har en rummelig og åben planløsning, der gør det let at tilpasse sig forskellige typer bryllupper. Uanset om brudeparret ønsker en intim og hyggelig reception eller en større middag med masser af gæster, kan lokalet let tilpasses efter deres behov.

Lokalets elegante og klassiske stil giver en fornemmelse af glamour og luksus, der passer perfekt til en bryllupsfejring. Der er smukke, høje lofter, store vinduer, der lader naturligt lys strømme ind i lokalet, og en fantastisk udsigt over byens skyline. Herudover er akustikken i top, hvilket er meget belejligt, hvis tonerne går højt i løbet af brylluppet. 

Adresse: Snorresgade 22, 2300 København

Kerne pavillonen bryllup
Kerne Pevillionen ved Planetarium

8. Kerne Pavillonen ved Planetarium – København V

Med sin udsigt til søerne i København, er Kerne Pavillonen et unikt sted at afholde sit bryllup i København. Kerne Pavillonen er som udgangspunkt en restaurant, men  stedet afholder stadig selskaber.

.. Og det er heldigt! Stedet byder på et panoramaview ud over Sankt Jørgens Sø ved Vesterbro. Herudover har gæsterne mulighed for at trække luft uden for, hvilket gør Kerne Pavillonen til et ideelt sted at afholde sit bryllup.

Kerne Pavillonen har en kapacitet på op til 100 gæster til en siddeplads middag og op til 150 gæster til en stående reception, hvilket gør den ideel til både større og mindre bryllupsfejringer. Pavillonen kan også let tilpasses til forskellige typer bryllupper, lige fra en intim ceremoni til en større festlig reception.

Adresse: Gammel kongevej 10 Indgang fra, 1610 søsiden

 
Kuppelsalen på Josty i Frederiksberg til bryllup
Kuppelsalen på Josty i Frederiksberg Have

9. Kuppelsalen på Josty i Frederiksberg Have 

Josty har forskellige lokaler, men i særdelesheden Kuppelsalen er oplagt, såfremt I skal afholde bryllup i København. 

Den store sal i Josty er smukt indrettet med højt til loftet og imponerende arkitektoniske detaljer, der giver en følelse af elegance og stil. 

En anden stor fordel ved Josty som bryllupslokale er dens centrale beliggenhed på Frederiksberg. Det er let tilgængeligt med offentlig transport og har også parkeringsmuligheder i nærheden, hvilket gør det let for gæsterne at komme til og fra.

Adresse: Pile Allé: 14A, 2000 Frederiksberg

Har du noget at tilføje? 

Vi ønsker løbende at forbedre vores indhold hos DJtilbud, og det gælder også denne guide. 

Støder du på andre unikke bryllupslokaler i København, som jeg endnu ikke har inkluderet i denne guide, må du meget gerne skrive til os på hej@djtilbud.dk – så tager vi et kig på det med det samme!

Gå på udkig i vores bryllupsunivers!

Laust er medejer af DJTILBUD, og har været med til at planlægge mange events og fester i sit virke som DJ. Han har kontinuerligt haft kommunikation med bryllupspar, fødselarer og andre festarrangører.